Пирин и Хебър играят при резултат 2:1 в мач от групата на

...
Пирин и Хебър играят при резултат 2:1 в мач от групата на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пирин - Хебър 2:1, Марузин намали

Пирин и Хебър играят при резултат 2:1  в мач от групата на изпадащите в efbet Лига.

Още във втората минута се получи безредие в наказателното поле на Пирин, а Мартин Михайлов не съумя да се ориентира задоволително бързо, с цел да се разпише от чиста обстановка. Късмет за домакините! Малко по-късно още веднъж Хебър сътвори положително състояние, след като Георги Търтов напредна добре с топка в крайници, като в последна сметка реши да стреля от отдалеченост. Опитът му бе прецизен, само че Ковальов реагира добре и мазета в корнер.

В 25-а минута Хебър провежда нова добра офанзива, а Венсан Марсел замени отлично двойно подаване със собствен съотборник, след което не се поколеба да шутира от разстояние, само че Ковальов нямаше проблеми и улови умерено.

В 33-а минута Венцислав Бенгюзов от Пирин насочи превъзходно центриране от границата на наказателното поле, където Андрей Йорданов се пребори във въздуха и стреля с глава, само че ударът му се отби от напречната греда.

Пет минути преди края на първото полувреме Стоян Стоичков овладя топката в наказателното поле и след серия от финтове отклони на границата към Венсан Марсел, който стреля незабавно с левия крайник, само че стражът на Пирин бе на добра позиция и избави.

Това бе и всичко по-интересно за първата част, Пирин и Хебър не съумяха да се разпишат в нея.

В 47-а минута Илкер Будинов центрира от дясното крило, а Дмитро Семенив навлезе към вътрешността на наказателното поле и стреля с първото допиране, като не остави никакъв късмет за Петър Дебърлиев - 1:0 за Пирин.

Венцислав Бенгюзов насочи прелестен прехвърлящ пас зад отбраната на Хебър в 54-а минута, като достави топката на Илкер Будинов, който стреля незабавно с глава и топката се озова за повторно в мрежата на Петър Дебърлиев.

В 84-а минута Алекс Серано центрира добре от левия фланг, а Стефан Цонков се извиси във въздуха и насочи удар с глава, който бе избавен от Максим Ковальов. Само две минути по-късно имаше центриране на Хебър от директен свободен удар се получи безредие в наказателното поле, а отбраната на Пирин не реагира добре, като топката доближи до Лорен Марузин, който насочи удар от чиста позиция, който попадна във вратата на " орлетата ".

LIVE / Пирин - Хебър 2:1

Пирин:  12 Максим Ковальов, 11 Андрей Йорданов, 73 Венцислав Бенгюзов, 19 Вячеслав Велев, 23 Димитър Тонев, 14 Даниил Кондраков, 8 Дмитро Семенив, 26 Иван Тасев, 29 Мартин Бачев, 72 Раян Сенхаджи, 20 Чебраилс Макрецкис

Треньор: Христо Янев

Хебър:  1 Петър Дебърлиев, 33 Стефан Цонков, 27 Роберт Мазан, 19 Муса Сила, 97 Венсан Марсел, 8 Алехандро Серано, 98 Георги Търтов, 39 Анте Живкович, 5 Мартин Михайлов, 77 Октай Хамдиев, 7 Стоян Стоичков

Треньор: Любослав Пенев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР